Natrag
25.4.2019 16:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Valamar Club Dubrovnik ugostio splitske mališane iz kluba Sanus

8.11.2018 @ 12:05 Dulist Aktualno
4;4

Podijelite:

Završena je peta sezona Valamarovog donacijskog programa ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’ u okviru kojeg se djeci s posebnim potrebama, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci slabijeg imovinskog stanja te djeci s određenim zdravstvenim poteškoćama osigurava ljetovanje u Valamarovim objektima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Zaključno s ovom godinom Valamar je ugostio gotovo 2000 djece i voditelja iz cijele Hrvatske. Za mnogu djecu ovaj program je omogućio i prvi susret s morem.

Valamar Club Dubrovnik Hotel bio je domaćin Sanusu – klubu roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti. U Dubrovniku je tako uživao veliki broj djece koji su uz pratnju stručnih suradnika udruge zasigurno stvorili lijepe uspomene za cijeli život.

-Djeca su bila sretna i dobro su se provela. Uz zajednička druženja, šetnje i uživanje na čistom morskom zraku uz odličnu prehranu i savršen smještaj bio je to odmor koji će dugo pamtiti. Kao udruga želimo pohvaliti projekt Tisuću dana na Jadranskom moru koji je poseban jer pridonosi dobroj rehabilitaciji djece sa posebnim potrebama i vraća im osmijeh na lica – izjavila je predsjednica udruge Boženka Anić.

Udruga Sanus djeluje od 1990. godine te se bavi zaštitom djece oboljele i liječene od malignih bolesti i njihovih obitelji te okuplja 150 roditelja. Dobrotvorni rad je usmjeren na podršku i informiranje roditelja s ciljem poboljšanja kvalitete liječenja oboljele djece te ostvarenje prava koja im pripadaju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana