Aktualno

Valamar će dioničarima isplatiti dividendu od kune po dionici

Valamar će dioničarima isplatiti dividendu od kune po dionici

Valamar Riviera objavila je jučer Integrirano godišnje izvješće i društveno odgovorno poslovanje za 2018. godinu.

Već četvrtu godinu za redom, Valamar je integriranim izvješćem objedinio poslovno izvještavanje s izvještavanjem o održivosti vodeći se smjernicama Global Reporting Initiative (GRI standardi) u cilju kvalitetnijeg upravljanja poslovnim aktivnostima na održivi način. Valamar je razvio devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja za koje na godišnjoj razini ciljano ulaže minimalno 2,5 posto prihoda. U 2018. godini, u ove krovne programe uloženo je gotovo dvostruko više od toga, 4,9 posto. prihoda odnosno 101 milijun kuna. Integrirano godišnje izvješće može se preuzeti na web stranicama Valamara.

Na danas održanoj Glavnoj Skupštini donesena je odluka da će se dioničarima Valamar Riviere isplatiti dividenda u iznosu od 1 kune po svakoj dionici. Dioničarima koji to žele, četvrtina pripadajuće dividende može biti isplaćena u pravima-dionicama Valamar Riviere.
Detaljne informacije o uvjetima ostvarivanja prava na isplatu dividende dostupne su na korporativnoj web stranici www.valamar-riviera.comi na web stranicama SKDD-a .

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist