Natrag
23.5.2018 21:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

Uzvanici VIP lože – gradska tajna!

10.7.2012 @ 9:46 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović dolazi na otvaranje 63. Dubrovačkih ljetnih igara, što je službeno potvrđeno iz njegovo ureda, no popis ostalih uzvanika je – tajan.

Dolazak najvišeg državnog dužnosnika, predsjendika RH Iva Josipovića u Dubrovnik najavljen je na službenim stranicama Ureda predsjednika, no iz gradske uprave popis uzvanika koji će se na svečanosti otvaranja 63. Dubrovačkih ljetnih igara naći u VIP loži iz gradske uprave ne žele javno obzaniti iz sigiurnosnih razloga.

Sam Josipović će prije svečane ceremonije posjetiti i izložbu 'Sveti Vlaho u povijesti i sadašnjosti' u Kneževom dvoru. Svečanosti otvaranja ovogodišnjih Igara nazočit će i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, koja je od jučer u Dubrovnik, dok popis ostalih visokih dužnosnika nismo uspjeli dobiti zbog, rečeno nam je iz gradske uprave, sigurnosnih razloga.

Moguć je i dolazak, dozanjemo, prvog potpredsjednika Vlade RH Radimira Čačića.
Tko će se sve pojaviti večeras u VIP loži uz dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića, koji je ostao u Gradu usprkos za danas zakazanom ročištu za aferu Šipan na Županijskom sudu u Splitu, vidjet ćemo u 21 sat.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana