Natrag
17.2.2019 04:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Uzmite do šest milijuna € za projekte u turizmu

13.5.2013 @ 21:58 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Ministarstvo poduzetništva i obrta RH objavilo je Javni poziv za iskaz interesa poduzetnika za pripremu projektnih prijedloga za Europski fond za regionalni razvoj 2013. – 2020.

Svrha poziva je iskaz interesa za pomoć u pripremi projektnih prijedloga za projekte koji će se prijavljivati za programe bespovratnih potpora u sklopu Europskog fonda za regionalni razvoj. Ministarstvo nudi besplatne usluge savjetovanja kako bi pomogli poduzetnicima s pripremom projekata. U obzir dolaze projekti minimalno vrijedni milijun, a najviše 6 milijuna eura, koji spadaju u sektore industrije i usluga te turizma.

Na natječaj se mogu javiti svi poduzetnici čije tvrtke iz sektora industrije i usluga te turizma imaju sjedište u Hrvatskoj, koji su ispunili sve obaveze prema državi i koji za projekt nisu koristili državne potpore i sredstva iz IPARD programa. Prednost imaju projekti koji su u visokoj fazi gotovosti i spremni za financiranje.

Prijave projektnih prijedloga se dostavljaju u elektronskom obliku (isključivo on-line prijavom) popunjavanjem propisanog  prijavnog obrasca koji se može pronaći na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta. Natječaj je otvoren do 30. lipnja, a pitanja vezana uz javni poziv možete uputiti i na besplatni MINPO info telefon: 0800/234505, kao i na e-mail adresu: programiranje@minpo.hr

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana