Natrag
24.3.2019 16:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Uzletno-sletna staza Zračne luke ponovno u punoj funkciji!

29.3.2018 @ 11:50 Dulist Aktualno

Podijelite:

Jutros je u punoj funkciji za sav promet otvorena uzletno-sletna staza! – javljaju preko društvenih mreža sa Zračne luke Dubrovnik. Napominju i kako je rekonstruirani dio staze dovršen sukladno planu i spreman je za intenzivni ljetni red letenja.

Podsjetimo, riječ je o rekonstrukciji istočnog dijela uzletno-slijetne staze dužine 1200 metara na području od oko milijun metara četvornih, a kako je u veljači istaknuo pomoćnik glavnog direktora te direktor projekta razvoja Zračne luke Luko Vuletić riječ je o projektu vrijednom oko 900 milijuna kuna bez PDV-a.

-Realizacija ovog projekta značit će mnogo za ZLD, prije svega za zapošljavanje. Pravimo Zračnu luku za idućih pedeset godina, gdje će trebati pametno ulagati i održavati, a više neće trebati ovakvi zahvati. Riječ je o rekonstrukciji cijele Zračne luke, više od pedeset godina nakon njene izgradnje. Uz to, nakon 55 godina postojanja Zračne luke gradimo rulnu stazu ‘Indija’ koja će zaokružiti krug u Zračnoj luci – istaknuo je tada Vuletić.

Foto: Facebook/Dubrovnik Airport

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana