Aktualno

UŽIVO IZ DUBROVAČKOG SDP-a ‘Fantastičan rezultat za ljude željne promjene’

UŽIVO IZ DUBROVAČKOG SDP-a 'Fantastičan rezultat za ljude željne promjene'

Predsjednički kandidat Zoran Milanović vodi s velikom prednosti. Uzbudljivo je stoga u stožeru dubrovačkog SDP-a čiji članovi ne kriju veselje prvim brojkama.

– Ovo je jedan fantastičan rezultat, ne samo za SDP, već za sve ljude željne promjene u zemlji i ja im se ovim putem zahvaljujem, svim glasačima koji su nam ukazali povjerenje. Sada je na nama da to povjerenje održimo i opravdamo. Dakako SDP će i dalje rasti, raditi na načelima zakonitosti i ravnomjernosti. Mi želimo da Dubrovnik bude grad jednakih. Naravno, nadamo se pobjedi na parlamentarnim, a potom i na lokalnim izborima. Normalno da je ova pobjeda dala krila SDP-u i nastavit ćemo raditi i očekivati još bolje rezultate. Borit ćemo se, tu smo i drago nam je da građani primjećuju da imaju jednu normalnu socijaldemokratsku opciju – poručio je predsjednik dubrovačkog SDP-a, Jadran Barač.

Kako doznajemo iz stožera neka biračka mjesta poput onih na Korčuli ili Cavtata i Grude, posebno su ih iznenadila.

-Osim Lumbarde i Blata Milanović je dobio sva izborna mjesta na Korčuli. Fantastičan i nevjerojatan rezultat. Korčula je izglasala promjene. Brine nas jedino rezultat u Pločama gdje smo izgubili, a raduje nas pobjeda na Grudi, Vitaljini, Cavtatu… – poručio je bivši predsjednik županijskog SDP-a Davor Penić iz stožera SDP-a.

Atmosfera u ‘Pentagonu’ sve je samo ne dosadna. Članovi si čestitaju, a ne nedostaje ni šala. Čak je i bivši predsjednik dubrovačkog SDP-a kratko kroz osmjeh prokomentirao, ‘ Super je sve, ali ‘amo ipak pričekati službene rezultate’.

 

Pročitajte još

DUBROVNIK PAMTI SVE BRANITELJE 31. obljetnica stradanja šesnaestorice Omišana

Dulist

BIG SEE Studio Proto-Arch dobio nagradu za igralište u Mandaljeni

Dulist

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist