Aktualno

Uživajte u redizajniranom portalu DuList.hr!

Dragi čitatelji, pred vama je potpuno novi izgled portala DuList.hr, kvalitativno osmišljen, s potpuno novim vrijednostima. Donosimo vam projekt koji osluškuje potrebe čitatelja, a posebno onih koji zbog brzog tempa života vijesti čitaju ‘s nogu’ i mobitelom na dlanu. Odsad će vrijeme provedeno na DuListu bit još ugodnije, sadržaji pristupačniji, a snalaženje svedeno na jednostavnost i minimalizam.

Redizajn portala potaknut je svjesnošću da je naš čitatelj spoznaje brzinu razvoja informatičke tehnologije koja ga okružuje. Studenti, zaposlenici, srednjoškolci, poslovnjaci, umirovljenici… za svakog od njih biramo temu po ukusu i time stvaramo poseban korisnički doživljaj koji nas izdvaja iz mora ponude istog sadržaja.

Želimo se približiti svim skupinama čitatelja u predstavljanju sadržaja, rubrika, naših vjernih kolumnista, pritom pomno birajući formate u oglašavanju… Zadržali smo isti moto – kvalitetu i zanimljivost i dobili sjajan novi ‘omot’ pod istim zvučnim imenom – DuList.

Mi smo uživali stvarajući ga za vas, a sad je na vama red 😊

Pročitajte još

Ne propustite tribinu ‘Statusna pitanja hrvatskih branitelja’

Dulist

ŽALBA STRABAGA ODBIJENA Grcima posao pristupne ceste Pelješkog mosta

Dulist

DIVLJAŠTVO NA PILAMA Vrijeđao, odgurnuo i pljunuo djevojku pa ‘zaradio’ kaznenu prijavu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija