Grad

UZ VATRENE DO KRAJA Pratite finalnu utakmicu na Stradunu

UZ VATRENE DO KRAJA Pratite finalnu utakmicu na Stradunu

Dubrovnik će ponovno biti uz naše Vatrene u nedjelju.

Naime, Grad Dubrovnik u suradnji s ustanovama Kinematografi Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre u nedjelju, 15. srpnja od 16.30 sati na trgu ispred Luže organizira izravan prijenos finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Zbog ranijeg početka utakmice i jakog poslijepodnevnog sunca, utakmica će se projicirati na LED ekran koji će biti postavljen ispred crkve sv. Vlaha.

– Dođite u nedjelju popodne na Stradun i zajedno glasno, ali dostojanstveno ispratimo Vatrene do naslova prvaka Svjetskog nogometnog prvenstva – poručio je građanima gradonačelnik Mato Franković.

Podsjetimo, Franković,  koji će Vatrene također bodriti na Stradunu, već je donio Zaključak kojim se dopušta emitiranje glazbe u ugostiteljskim objektima na cijelom području Grada Dubrovnika do 2 sata ujutro, a kao i do sada, prije i poslije utakmice za prigodnu navijačku atmosferu pobrinut će se DJ.

Zbog očekivano velikog broja navijača i posjetitelja, angažirane su dodatne snage žurnih i komunalnih službi; od hitne pomoći, vatrogasaca, policije, zaštitara i djelatnika Čistoće, koji će voditi računa da praćenje ovog povijesnog sportskog događaja prođe u najboljem svjetlu, kao što je bilo i do sada, a kako uostalom i priliči Dubrovniku i Hrvatskoj.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist