DuList IN

UZ ORLANDOVU GODINU Udruga mladih organizira ciklus radijskih radionica

UZ ORLANDOVU GODINU Udruga mladih organizira ciklus radijskih radionica

Povodom obilježavanja Orlandove godine, a u sklopu projekta Radijske i televizijske radionice i programa o vitezu Orlandu, Udruga mladih Orlando u suradnji s Gradom Dubrovnikom organizira ciklus besplatnih radionica u prostorima Udruge.

Prva u nizu bit će radijska, a održat će se 8, 9. i 10 veljače 2019. s početkom u 15 sati. Vodit će je Alen Roki i Bruna Papić. Kako napisati radijsku vijest, sinopsis, napraviti anketu, intervju, osmisliti teme za emisiju, kako snimiti, a kako montirati i realizirati. Sve to možete naučiti na radijskim radionicama Udruge mladih Orlando. Radio je mediju koji manje ugrožava vašu intimu, manje je zahtjevan od ostalih, jednostavan je i brz, potiče maštu. Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail: udruga.orlando@gmail.com ili preko službene Facebook stranice Udruga mladih Orlando.

Alen Roki je glavni urednik UNIDU radija, studentskog radija Sveučilišta u Dubrovniku. Na radijima je preko 15 godina, još od srednjoškolskih dana. U rodnom Visu radio je na lokalnom Nautic radiju, a nakon toga bio je prvi glas splitskog studentskog radija StopFM. Dolaskom u Dubrovnik na studij Mediji i kultura društva postaje jedan od pokretača UNIDU radija koji okuplja studente već 12. godinu. Dugogodišnji je suradnik u programu Radio Dubrovnika.

Bruna Papić pet je godina dio redakcije UNIDU radija. Uređivala je sportsku emisiju Majstorica i vodila jutarnji program. Od 2017. bila je urednica informativnog programa, a od jeseni 2018. izvršna urednica. Uređuje emisije Kolokvij i Akademska četvrt koje se emitiraju i na UNIDU TV-u i na Libertas televiziji. Trenutno je urednica informativnog programa Radija Jug. Također, studentica je druge godine diplomskog studija Mediji na Odjelu za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist