Aktualno

UZ DAN OPĆINE MLJET Na svečanoj sjednici nagrađeni laureati

Povodom Dana općine Mljet i njenog nebeskog zaštitnika Sv. Pavla u Babinom Polju održala se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mljet.

U okviru sjednice dodijeljene su i nagrade. Godišnje nagrade Općinsko vijeće dodijelilo je postrojbi civilne zaštite za ukupni doprinos u borbi protiv pandemije COVID 19, mjesnim odborima Maranovići i Blato za doprinos uređenju naselja dobrovoljnim radom; Ligi protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet za ukupni doprinos otočnoj zdravstvenoj zaštiti te Udruzi mladih Uliks iz Babinog Polja za organizaciju otočnih manifestacija i rad s djecom.

Nagrada za životno djelo posthumno je dodijeljena pok. braći Stražičić iz Njivica, pionirima mljetskog turizma. Svečanoj sjednici uz Mljećane i Mlječke, načelnike, državne tajnike i ostale uzvanike nazočili su i župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i saborski zastupnik Branko Bačić.

Festa završava zabavom u Blatu uz vatromet.

Foto: VSP video

 

Pročitajte još

ZABRINUTI ČITATELJ ‘Gasirao se po moru kao da za njega ne vrijede ograničenja’

Dulist

VIDEO/Svečana procesija i misa uz blagdan ruke sv. Vlaha

STRADUN PLEŠE! Flash mob pod maskama razveselio prolaznike u Gradu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija