Aktualno

UZ BLAGDAN SV. MIHOVILA Korisnici Josipovca vježbali s policajcima s Grude

UZ BLAGDAN SV. MIHOVILA Korisnici Josipovca vježbali s policajcima s Grude

Korisnike Centra za rehabilitaciju Josipovac danas je razveselila posjeta pripadnika Postaje granične policije Gruda povodom obilježavanja Dana policije i njihovog zaštitnika sv. Mihovila.
Načelnik Postaje granične policije Gruda Matko Klarić je sa svojim kolegama predstavio pojedine rodove policije i omogućio da svaki korisnik sudjeluje u vježbama koje su pripremili za demonstraciju. Pomoćnik načelnika Marko Čuvalo pojasnio je zaduženja svakog policajca a potom su odradili nekoliko vježbi u koje su uključili i korisnike. Policajac motorist Nenad Kišiček je svakom korisniku koji je želio sjesti na motor omogućio poseban doživljaj. Službenici za zaštitu granica Marko Mohač i Saša Tripunović su upoznali korisnike sa Schengen busom i njegovom opremom dok je vježbu za detekciju droge sa službenim psom Molly korisnicima prikazao Mario Žigić. Svaki korisnik je radosno pristupio vježbama, dok su pojedini isprobavali motor, drugi su sjeli u službeni policijski auto, a poneki su učili stavljati balističke prsluke i kacige. Nakon prezentacije djelatnici Postaje granične policije Gruda su korisnike darovali slikovnicama i bojankama.
V.d. ravnateljica Centra za rehabilitaciju Josipovac Jelena Đuraš Gleđ ovom prigodom je ugostila pripadnike postaje granične policije Gruda na zajedničkom ručku te u ime djelatnika i korisnika ustanove načelniku Postaje granične policije Gruda Matku Klariću u spomen na ovaj poseban dan udijelila prigodne keramičke poklone koje su korisnici izradili pod vodstvom likovne terapeutkinje Katarine Cvitković.

Pročitajte još

Djelatnici Libertasa naučili hrvatski znakovni jezik

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist