Aktualno

Uvodi se direktna linija iz Ljubljane prema Dubrovniku

Gradonačelnik Mato Franković gostovao je u subotu u ‘Temi dana’ informativnoj emisiji na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije na temu turističke sezone 2020.

Gradonačelnik je istaknuo kako se po prvi puta uvodi direktna linija iz Ljubljane prema Dubrovniku jednom tjedno, charter let. A, budući hrvatsko tržište nije dovoljno veliko da bi popunilo sve kapacitete Dubrovnika, odnosno dubrovačkih hotela i privatnog smještaja Grad Dubrovnik se promotivnom kampanjom bazira ponovno i na njemačko tržište koje nije bilo prioritet do sada te češko tržište. Naravno uz navedeno očekuje se oporavak tradicionalnog tržišta.

“Ono što me posebno veseli je da imamo svakodnevno slijetanje privatnih aviona i veliki broj gostiju koji stižu upravo tim avionima. Dubrovnik je sada jednistven i rijetko ga se moglo vidjeti u ovakvom novom ruhu bez velikog broja ljudi, ali istovremeno jednako prekrasan kao što je bio i kada je bio veći broj ljudi u njemu” – kazao je tom prigodom gradonačelnik Franković.

Također, naglasio je kako je Grad u potpunosti pripremljen, od Opće bolnice do Studentskog doma i spreman u slučaju bilo kojega zaraženog turista.

Pročitajte još

Lampioni ispred Albatrosa za žrtve koronakrize

Dulist

ODLUČIO USTAVNI SUD Zaraženima koronavirusom se ne smije uskratiti biračko pravo

Dulist

Nova knjiga Lovra Kunčevića o razlozima društvene i političke stabilnosti Dubrovačke Republike

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija