Natrag
20.4.2019 02:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

UVALA LAPAD Širi se plaža, gradi se mul

26.3.2017 @ 8:59 Baldo Marunčić Grad
5;5

Podijelite:

Zahuktali su se radovi na gradilištu plaže Sumartin u uvali Lapad.

Riječ je o prostoru kojim upravlja tvrtka koncesionar Dubrovački zalasci sunca temeljem koncesije potpisane s Dubrovačko-neretvanskom županijom. Radovi na koncesioniranom području koje izvodi tvrtka Texo Molior, a nadzire Struktura Inženjering Zagreb, počeli su 12. prosinca 2016. godine, a sami građevinski radovi gradnje 3. siječnja 2017. godine. Kako saznajemo od koncesionara, radovi se planiraju završiti sukladno koncesijskom ugovoru, što znači da će plaža biti u funkciji ove sezone.
Ukupna vrijednost investicije od oko 90 milijuna kuna je već objavljena, međutim koncesionar ističe:
-Tržište na dnevnoj bazi utiče na cijene kako građenja, tako i opremanja svih objekata, ali i sadržaja koje želimo imati. Silno se trudimo da cijela investicija ostane u okvirima koje smo i predvidjeli kada smo se javili na natječaj za dobivanje koncesije – rekli su nam iz DZS.

Tekst u cjelosti pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana