Crna kronika

Utvrđena nasilna smrt Dubrovkinje, njezin sin pronađen i hospitaliziran

Utvrđena nasilna smrt Dubrovkinje, njezin sin pronađen i hospitaliziran

Sin 65-godišnje Dubrovkinje koja je u popodnevnim satima nedjelje pronađena mrtva u dijelu obiteljske kuće u Čokolinu nađen je i hospitaliziran na odjelu psihijatrije. 

Kako doznajemo nad 34-godišnjakom policija trenutno na odjelu psihijatrije Opće bolnice Dubrovnik provodi obradu.

Tijelo preminule odvezeno je na patologiju Opće bolnice Dubrovnik gdje se čeka obdukcija po nalogu DORH-a.

Još u nedjelju navečer neslužbeno se doznalo kako se sumnja da je 65-godišnjakinja ubijena te da će kriminalističko istraživanje ići u tom smjeru, a zamjenik županijskog državnog odvjetnika Vlatko Cibilić jutros je potvrdio kako je očevidom utvrđena nasilna smrt. Također, rekao je da se još uvijek nijedna osoba ne smatra osumnjičenom.

Kratim priopćenjem ovog ponedjeljka oglasio se i DORH.

-Dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Dubrovniku je, uz asistenciju policijskih službenika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, proveo dokaznu radnju očevida na mjestu događaja počinjenog kaznenog djela ubojstva na području Dubrovnika. Očevidom je utvrđeno da je ženska osoba (1952.) preminula uslijed zadobivenih višestrukih ozljeda glave. Ovo državno odvjetništvo dalo je nalog za obavljanje vanjskog pregleda i obdukcije mrtvog tijela te provodi daljnje radnje za utvrđivanje okolnosti predmetnog događaja – priopćenje je DORH-a.

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist