Grad

UTIHNUO IZA 9 SATI Stanovnici povijesne jezgre nisu oka sklopili zbog prodornog alarma koji je zavijao satima

UTIHNUO IZA 9 SATI Stanovnici povijesne jezgre nisu oka sklopili zbog prodornog alarma koji je zavijao satima

Neprospavana noć je iza stanovnika povijesne jezgre, kojima je san ometala prodorna sirena u zapadnom dijelu Grada. O tom užasu koji je trajao sve do iza 9 sati jutros, na društvenim je mrežama posvjedočila glavna urednica Radio Dubrovnika Nila Miličić Vukosavić čiju objavu prenosimo.

-Dakle, ova neka prodorna sirena u zapadnom dijelu povijesne jezgre, a zvuči kao da je s ambulantnog vozila, ili policijskog, ili vatrogasnog… a vjerojatno je zapravo alarm u nečijem objektu (kući, apartmanu, butizi?) – BEZ PRESTANKA zavija u sav glas od sinoć nešto poslije ponoći!!?? Zavija još uvijek, a sad je 7,20 h ujutro)! – napisala je rano jutros Miličić Vukosavić, a situacija je bila ista i dva sata kasnije.

-Noćas oka nisam sklopila, a sigurna sam da je malo tko iz ovog kvarta to uspio, te zatvaraj prozore u spavaćoj sobi, sparina i vrućina bez zraka, ali zaludu, čuješ kako ti probija mozak i kroz zabubana dupla stakla na prozorima… Pa sve čekam da zaustavi, da dođe vlasnik i ugasi to čudo, da netko nekako intervenira… Ne znam tko smije, policija, komunalci, netko…????? Uglavnom, izgleda da će zavijati do daljnjeg (a što ako su vlasnici negdje na putu, pa neće dolazit danima…???), a mi ćemo svi ovuda očito puknut’ glavom!! Ali ipak ne mogu ni zamislit kako je stanarima u neposrednoj blizini objekta, ili pak onim sirotim turistima, kojih ionako nemamo previše, a imat ćemo ih još i manje, a koji su smješteni po okolnim apartmanima???? Uglavnom, ovo je za ne vjerovat!!?? Dobro jutro i vama, nazdravlje vam blagdan Velike Gospe! – opisala je noćnu moru Nila Miličić Vukosavić.

Za DuList ističe kako su joj u policiji rekli da će poslati nekoga i pokušati locirati iz kojeg objekta dolazi zvuk i da će vidjeti što mogu učiniti. Alarm je konačno utihnuo u 9:22.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist