Grad

Utakmicom Squarea i CB Puls otvara se ‘Arena Gruž’

Utakmicom Squarea i CB Puls otvara se 'Arena Gruž'

Utakmicom MNK Squarea i Caffe bara Puls svečano će se u petak navečer otvoriti novouređena ‘Arena Gruž. Riječ je, naime, o novouređenom igralištu OŠ Ivan Gundulić u Gružuili, kako navode iz Grada Dubrovnika, nove suvremene sportsko-rekreacijske zone za učenike ove gradske škole, ali i sve građane.

Prvi susret na novom igralištu odigrat će sedakle u petak, 7. lipnja 2019. u 20:00 sati prijateljskom utakmicom između MNK Square i Caffe bar Puls, pobjednika sedmog izdanja Dubrovnik kupa, tradicionalnog turnira na male bare. Utakmici će nazočiti gradonačelnik Mato Franković, koji će službeno otvoriti novouređeni gruški kompleks.

Treba podsjetiti kako se zbog radova na uređenju ovog igrališta prošlog ljeta nije održao ni tradicionalni malonogometni turnir Dubrovnik kup, koji s ovogodišnjm izdanjem počinje 15. lipnja.

Kako navode iz Grada Dubrovnika, realizacijom investicije u izgradnju novih sadržaja kompleksa i adaptaciju postojećih, omiljeno gruško igralište dobilo je potpuno nove vizure. Novi sadržaj, uz uređena tri igrališta i proširene tribine, je multifunkcionalna građevina sa spremištem i sanitarnim čvorovima koja će osigurati dodatni sadržaj otvorenim prostorima igrališta. Izvođač radova na projektu vrijednom 1,2 milijuna kuna je tvrtka Gradimat d.o.o., a radovima je ujedno riješen i problem oborinske odvodnje ovog dijela obuhvata.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović