Sport

UTAKMICA U ŽUPI Square protiv već ‘otpisanog’ Osijeka

UTAKMICA U ŽUPI Square protiv već 'otpisanog' Osijeka

U pretposljednjem kolu 1. HMNL večeras od 20 sati u dvorani Župe dubrovačke MNK Square već ‘otpisani’ MNK Osijek. Osječani su već odavno ‘otpisani’ iz prvoligaškog društva jer su u 20 odigranih utakmica osvojili tek 6 bodova te se nalaze na posljednjem mjestu u poretku 12 klubova.

Upravo je ova večerašnja utakmica jedna od onih najtežih s obzirom na razliku u kvaliteti protivnika koji je u Dubrovnik stigao još u četvrtak. Uz Osijek će u rang niže i Jesenje te Brod 035.

– Oni su po prvi put došli dan ranije pa se možda žele oprostiti na neki dobar način od 1. HMNL. Međutim, sve ovisi o nama.. Nažalost, Maro Đuraš i Zoran Primić imaju tri žuta kartona, a Damjan Šulić je ozlijeđen pa s toga na njihov doprinos večeras ne možemo računati kao ni na Antu Daničić čiji povratak očekujemo u doigravanju za prvaka Hrvatske, riječi su Mata Cvjetkovića, ‘desne ruke’ trenera Antuna Bačića. Ovo je ujedno i posljednja utakmica ove sezone u regularnom dijelu natjecanja koja se igra u Dubrovniku, no radi održavanja Međunarodnog turnira u badmintonu utakmica se igra u Sportskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka.

– Nadam se da će nas navijači doći pogledati i u Župu te da ćemo se od regularnog dijela sezone, svi zajedno, oprostiti pobjedom – zaključio je Cvjetković.

Do kraja natjecanja, nakon utakmice protiv Osijeka, preostaje Squaerovcima putovanje u Šibenik gdje ih dočekuje Crnica. Uoči ovog kola imaju dva boda prednosti ispred Vrgorca i Dinama pa je stoga jedini imperativ – pobjeda!

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist