Aktualno

USUSRET USKRSU Hoteli Maestral održali prigodno darivanje za potrebite obitelji

USUSRET USKRSU Hoteli Maestral održali prigodno darivanje za potrebite obitelji

U prostorijama Župe svetog Mihajla Hoteli Maestral d.d. održali su humanitarno darivanje za potrebite obitelji.

Povodom nadolazećih uskrsnih blagdana Hoteli Maestral d.d., uz pomoć mladih župe svetog Mihajla pripremili su prigodne poklone za potrebite obitelji.

Predsjednik Uprave ‘Hoteli Maestral’ Miho Balija izrazio je zadovoljstvo prisustvovanjem ovom humanitarnom događaju.

– Hoteli Maestral odazvali su se na poziv naših prijatelja Udruge mladih župe svetog Mihajla i svojim prilogom učinili lakšim ovo predblagdansko vrijeme ljudima kojima je potrebitije. Želimo da dožive Uskrs u duhovnom, ali i svjetovnom smislu. Mi se ovdje u župi osjećamo kao doma, imamo jako dobre odnose i zbog toga smo odlučili prisustvovati ovakvom događaju – rekao Balija i zaželio svima sretan i blagoslovljen Uskrs.

Župnik Robert Ćibarić zahvalio se Mihu Baliji i Hotelima Maestral na prigodnim poklonima i naglasio kako je ovo tek jedna u nizu akcija koju Udruga mladih namjerava učiniti.

– Hvala gospodinu Mihu Baliji koji je već nekoliko puta pomagao u raznim aktivnostima, posebno u onim u kojima sudjeluju mladi iz naše župe. Nedavno smo osnovali Udrugu mladih svetog Mihajla koju vodi don Marinko Šljivić te iz tjedan u tjedan pokazuju aktivnost na svim razinama – kazao je Ćibarić i pozvao sve mlade da se pridruže u idućim akcijama.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist