Natrag
22.3.2019 11:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

USUSRET KONCERTU Pogledajte kako su kraljice ‘cro dancea’ izgledale na početku karijere

13.12.2018 @ 20:29 Dulist dulist IN

Podijelite:

Subota je rezervirana za nezaboravan provod u klubu Revelin uz Ivanu Banfić i Mineu, koje će nakon dugo vremena uživo zapjevati u Dubrovniku. 

Godine su samo broj, što brojne zvijezde iz godine u godinu dokazuju. U subotu, 15. prosinca u Revelin stižu kraljice CRO DANCE glazbe. Nakon dugo vremena ponovno će se okupiti i napraviti nezaboravan party za sve uzraste. Dolazite li na plesnjak s ekipom?

Renata Končić (Minea) već dugi niz godina poznata je javnosti po ulazi voditeljice u jednoj lifestyle emisiji. Brojni je pamte iz vremena kada je redala hit za hitom, kao što danas rade Jelena Rozga i brojne zvijezde koje će ove zime nastupati u Revelinu. Koliko se Minea u posljednjih 20 godine promijenila i kako danas izgleda, imate priliku uživo vidjeti u subotu u Revelinu.

“Šumica sva se trese. Ljube se svi od reda …“ ovaj tekst sigurno znaju svi od 7 do 77 godina. Ivana Banfić (I BEE) poznata je po brojnim dance hitovima, ali i ozbiljnim suradnjama koje je ostvarila u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Sjećate li se Ivane na početku karijere? Zapjevajte i zabavite se u Revelinu na CRO DANCE partyju, jer I BEE stiže i najavljuje nezaboravan nastup za sve koji se u subotu nađu u Dubrovniku.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana