DuList IN

USUSRET DANU OČEVA Druženje roditelja i djece u kinu

USUSRET DANU OČEVA Druženje roditelja i djece u kinu

 

Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije, u suradnji s Kinematografima Dubrovnik, u subotu je prvi put organiziralo proslavu Dana očeva besplatnim kino projekcijama za očeve i njihovu djecu.

Glavni cilj ovog događaja bio je omogućiti očevima i djeci da provedu više vremena zajedno i kako bi na taj način još više produbili međusobni odnos.

Prvi film ‘Mali princ’ bio je namijenjen nešto manjoj djeci, a prikazan je u kinu ‘Sloboda’ gdje se okupio veliki broj očeva i djece. Druga projekcija u kinu ‘Visia’, ona filma ‘Lav’, okupila je one nešto malo starije. Naravno, ni mame nisu propustile pridružiti se ovoj proslavi. Uz besplatan ulaz svi su na dar dobili i kokice.

Na početku projekcija okupljene je u ime organizatora pozdravila Vikica Vujica, pročelnica Ureda za pastoral braka i obitelji Dubrovačke biskupije, koja je ujedno i izrazila zadovoljstvo okupljenim brojem obitelji na prvoj organiziranoj proslavi Dana očeva, te ujedno i svim očevima čestitala nadolazeći Dan očeva koji se slavi na blagdan sv. Josipa – 19. ožujka.

Izvor: Dubrovačka Biskupija

 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist