Natrag
19.4.2019 01:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

USUSRET DANU OČEVA Druženje roditelja i djece u kinu

18.3.2017 @ 21:44 Dulist dulist IN
9;9

Podijelite:

 

Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije, u suradnji s Kinematografima Dubrovnik, u subotu je prvi put organiziralo proslavu Dana očeva besplatnim kino projekcijama za očeve i njihovu djecu.

Glavni cilj ovog događaja bio je omogućiti očevima i djeci da provedu više vremena zajedno i kako bi na taj način još više produbili međusobni odnos.

Prvi film ‘Mali princ’ bio je namijenjen nešto manjoj djeci, a prikazan je u kinu ‘Sloboda’ gdje se okupio veliki broj očeva i djece. Druga projekcija u kinu ‘Visia’, ona filma ‘Lav’, okupila je one nešto malo starije. Naravno, ni mame nisu propustile pridružiti se ovoj proslavi. Uz besplatan ulaz svi su na dar dobili i kokice.

Na početku projekcija okupljene je u ime organizatora pozdravila Vikica Vujica, pročelnica Ureda za pastoral braka i obitelji Dubrovačke biskupije, koja je ujedno i izrazila zadovoljstvo okupljenim brojem obitelji na prvoj organiziranoj proslavi Dana očeva, te ujedno i svim očevima čestitala nadolazeći Dan očeva koji se slavi na blagdan sv. Josipa – 19. ožujka.

Izvor: Dubrovačka Biskupija

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana