Kultura

‘USUDI SE ŽELJETI’ Predstavljena zbirka Valentine Vukman Zelić

'USUDI SE ŽELJETI' Predstavljena zbirka Valentine Vukman Zelić

Predstavljanje zbirke kratkih priča ‘Usudi se željeti’, autorice Valentine Vukman Zelić, objavljene u izdanju Društva dubrovačkih pisaca, održalo se ovog petka u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Uz autoricu, govorili su i Sonja Smolec, Maja Milošević, Mirej Stanić i Boris Njavro, a publika je imala priliku upoznati zanimljivu autoricu i njene zgodne priče.

Valentina Vukman Zelić čitateljima je do sada znana kao autor dvije zbirke pjesama, te kao amaterski likovni stvaralac i sudionik nekoliko izložbi. Prošle godine imala je izuzetno posjećenu promociju svoje druge zbirke pjesama u Orebiću, u kojem je odrasla i provela djetinjstvo.

Prozu je do sada objavila tek u zborniku Literat, te je ova njena prva zbirka kratkih priča u kojima ‘ujedinjuje boje života’ kako je u pogovoru o njoj zapisala Maja Milošević, vrlo ugodno iznenađenje za čitatelje.

Urednica izdanja je Sonja Smolec, s kojom je Valentina već surađivala u svojim prijašnjim zbirkama pjesama, a tehničku opremu knjige učinio je Zvonimir Lasić.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

U KUĆI BUKOVAC Prva ovogodišnja Art&Wine radionica

Dulist

[FOTO] ODRŽAN KVIZ O KULTNOM SERIJALU Tko zna najviše o ‘Gospodaru prstenova’?

Dulist