Natrag
16.2.2019 11:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

USPJESI ANTE ŽIVKOVIĆA Dvije utrke, 24 kilometra, dva nova osobna rekorda!

12.7.2015 @ 22:02 Dulist Sport
5;5

Podijelite:

Ante Živković, atletičar AK Dubrovnik sudjelovao je ovaj vikend na dvije utrke u kojima je ukupno istrčao 24 kilometra i postavio dva nova osobna rezultata.

Prva utrka održana je u subotu, 11. srpnja, i riječ je o desetom izdanju utrke “Cvjetnom Obalom” koja se tradicionalno održava u Svetom Filip i Jakovu. Samo dan iza, u nedjelju, 12. srpnja, Živković je sudjelovao i na 16. izdanju Garmin Sljemenskog maratona koji slovi kao najzahtjevniji maraton u Hrvatskoj.

U utrci “Cvjetnom Obalom” na 10 kilometara s vremenom od 36,47 Živković je postavio novi osobni rezultat i zauzeo drugo mjesto u ukupnom poretku od 80 trkača, dok je pobjednik utrke Ivan Pikunić postavio novi rekord staze u vremenu 35,17.

Nešto asfalta, nešto stuba, nešto planinarskih staza, a najviše od svega uzbrdice i nizbrdice, to je ukratko opis staze od 14 kilometara koju su maratonci morali prijeći tri puta tijekom Sljemenskog maratona.

Ante Živković je sudjelovao u utrci na 14 kilometara (jedan krug/Sljemenski krug) i s istrčanim vremenom 1:00,48 postavio je novi osobni rezultat i osvojio prvo mjesto.

– Prvih sedam kilometara utrke trči se stazom koja je u laganom padu. Zatim ima 600 skalina, nakon čega slijedi uspon od sedam kilometara prema cilju – opisuje stazu, na kojoj je pobijedio, Ante Živković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana