Sport

USPJEH NEPTUNAŠA Kukuljica u reprezentaciji

USPJEH NEPTUNAŠA Kukuljica u reprezentaciji

Član Veslačkog kluba Neptun Pero Kukuljica izborio je svoje mjesto u hrvatskoj juniorskoj veslačkoj reprezentaciji nakon što je ove nedjelje na regatnoj stazi Jarun uspješno odveslao kvalifikacije za Europsko veslačko prvenstvo juniora.

Kukuljica će u dvojcu na pariće za juniore A u kombinaciji s Marinom Perkovićem iz splitskog HVK Mornara u hrvatskom dresu nastupiti na Europskom prvenstvu za juniore u francuskom Gravelinesu od 25. do 27. svibnja.

-Ovo je veliki uspjeh za VK Neptun i našeg veslača Pera Kukuljicu, jer su u klubu još uvijek lijepa sjećanja na Mateja Metkovića i osvojenu brončanu medalju na Europskom Prvenstvu u litvanskom Trakaiu 2013 godine – ističe tajnik kluba Maro Kapović.

Drugi Neptunov kandidat za juniorsku reprezentaciju Vlaho Đivanović zbog ozljede je ramena mora pauzirati mjesec dana, što je utjecalo na njegov povratak u formu, a time i mjesto u reprezentaciji.

-Dobra je vijest da je Vlaho sanirao ozljedu i vratio se treninzima pa se s nestrpljenjem očekuje njegov nastup na predstojećim regatama Kupa Dalmacije te na juniorskom Prvenstvu Hrvatske, koje se održava u Zagrebu od 6. do 8. srpnja – rekao je Kapović.

U veslačkom klubu Neptun, osim velikog zadovoljstva ovim rezultatima, skupljaju i financijska sredstva za kupnju novog dvojca na pariće marke ‘Filippi – Italia’, čija cijena je 15 tisuća eura.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist