DuList IN

USPJEH MLADIH DUBROVČANA Neno Barović i Božo Urđević ocjenjivali filmove u Seoulu

Dubrovački srednjoškolci Neno Barović i Božo Urđević predvođeni mentorom Mirom Bronzićem, inače odgajateljem u Učeničkom domu u Dubrovniku u Seoulu su ocjenjivali filmove na jednom od najvećih filmskih festivala mladeži, gdje je prikazan upravo i film Muškog učeničkog doma, ‘On’. 

Neno i Božo učenici su Muškog učeničkog doma, a boravili su s mentorom na Seoul International Youth Film Festivalu, koji od 1999. do danas pokušava približiti umjetnost i kulturu mladih širokoj publici. Svake godine 20 mladih ljudi iz 10 različitih zemalja svijeta čini žiri pa su tu privilegiju ove godine imali Dubrovčani. Inače, Barović i Urđević osvojili su nagradu za najbolji dokumentarni film u lipnju ove godine u Karlovcu.

Osim sudjelovanja u radu žirija u Seoulu, dubrovački srednjoškolci domaši su na Međunarodnom forumu medijske kulture u sklopu festivala prezentirali karlovački Four River Film Festival, međunarodni festival srednjoškolskog filma.

 

Foto: Hrvatski filmski savez/Wikipedia

Pročitajte još

KAKO SE MAŠKARAVAJU NAŠI POZNATI? Kreativnim maskama i originalnim idejama čuvaju duh karnevala

Dulist

Male maškare na Grudi oduševile i staro i mlado

Dulist

ATELIER LELLA DESIGN Dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović otvorila vrata svoje nove butige

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija