Sport

USPJEH GLADIATORA Ante Delija potpisao za japanski Rizin!

Noć gladiatora 2014

Član dubrovačkog UFC Gladiatora Ante ‘Walking Trouble’ Delija potpisao je za jednu od najjačih MMA organizacija svijeta, japanski Rizin.

Kako je objavio njegov timski kolega Maro perak, prvu borbu 27-godišnji Delija (omjer 14 pobjeda i 3 poraza) imat će već u svibnju protiv još uvijek nepoznatog protivnika.

Podsjetimo, riječ je o borilačkoj organizaciji u kojoj nastupa i Mirko ‘Cro Cop’ Filipović, a kojem je baš Delija član tima.

-Još jedan Gladiatorov uspjeh, tj. dosad najveći ako bude pobjeđivao, a ja u njega ne sumnjam – objavio je na svom Facebook profilu Maro Perak.

To ujedno znači kako Delija ipak neće nastupiti na 12. izdanju ‘Noći Gladiatora’ u ožujku, gdje se trebao boriti protiv borca iz BiH Denisa Stojnića.

-Moja želja je da napravimo turnir četiri borca. Ja, Reljić, Stojnić i po mogućnosti neki Rus ili neko drugo ime koje bi fanovi mogli odabrati. Napravit ćemo uz sadašnje premije i nagradu za pobjednika turnira i nadam se da će se ovi borci složiti. Ako se ne slože nažalost Stojnić otpada, ali mislim da s njima neće biti problema. Svi se volimo dobro potući – napisao je Perak.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist