Natrag
26.4.2018 22:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

USPJEH GLADIATORA Ante Delija potpisao za japanski Rizin!

3.1.2018 @ 16:11 Dulist Sport

Podijelite:

Član dubrovačkog UFC Gladiatora Ante ‘Walking Trouble’ Delija potpisao je za jednu od najjačih MMA organizacija svijeta, japanski Rizin.

Kako je objavio njegov timski kolega Maro perak, prvu borbu 27-godišnji Delija (omjer 14 pobjeda i 3 poraza) imat će već u svibnju protiv još uvijek nepoznatog protivnika.

Podsjetimo, riječ je o borilačkoj organizaciji u kojoj nastupa i Mirko ‘Cro Cop’ Filipović, a kojem je baš Delija član tima.

-Još jedan Gladiatorov uspjeh, tj. dosad najveći ako bude pobjeđivao, a ja u njega ne sumnjam – objavio je na svom Facebook profilu Maro Perak.

To ujedno znači kako Delija ipak neće nastupiti na 12. izdanju ‘Noći Gladiatora’ u ožujku, gdje se trebao boriti protiv borca iz BiH Denisa Stojnića.

-Moja želja je da napravimo turnir četiri borca. Ja, Reljić, Stojnić i po mogućnosti neki Rus ili neko drugo ime koje bi fanovi mogli odabrati. Napravit ćemo uz sadašnje premije i nagradu za pobjednika turnira i nadam se da će se ovi borci složiti. Ako se ne slože nažalost Stojnić otpada, ali mislim da s njima neće biti problema. Svi se volimo dobro potući – napisao je Perak.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana