Natrag
18.2.2019 01:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

USKRSNI TURNIR Veliki uspjeh malih judaša!

27.3.2018 @ 10:05 Dulist Sport
4;4

Podijelite:

27. Međunarodni Uskrsni turnir održao se ovoga vikenda u Splitu koji okuplja najbolje hrvatske mlade judaše za U-10, U-12, U-14 i U-16 i boduje se za Hrvatski Super kup.

Devet natjecatelja JK Župa dubrovačka sudjelovalo je na ovom natjecanju, a osvojili su ukupno četiri medalje Zlatne medalje osvojili su Paula Palameta i Marko Vukorep dok su srebrene medalje osvojili Luka Plećaš i Mate Lonac.

Judo klubove Konavle Cavtat i Prevlaka Gruda također su bili uspješni. Na natjecanju su nastupili s 21 natjecateljem te osvojili 15 medalja i to 3 zlata, 4 srebra i 8 bronci. JK Konavle Cavtat je u ukupnom poretku osvojio šesto mjesto. Zlata su osvojili Dalia Schmuch, Mihaela Baule i Antoan Petar Šačić, dok su srebrna odličja otišla u ruke su Lea Slomovića, Nike Katušić te čak dvije Petri Đurković (U-14 i U-16). Bronce su osvojili Mauro Butigan, Andrija Antun Sukurica, Jelena Schmuch, Ana Schmuch, Mihaela Drobac, Dorotea Drobac, Lara Dučić i Antonija Đurković. Sudjelovali su i Ivan Pavlin, Nika Antončić, Stijepo Drobac, Marino Dučić, Gabrijela Ljubišić, Maro Baule i Antonio Butigan.

Na turniru je nastupilo 350 natjecatelja iz 24 kluba iz Hrvatske, Ukrajine i BiH.
.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana