Zanimljivosti

Uskrs vraća vjeru u bolje sutra!

Uskrs vraća vjeru u bolje sutra!

Žitelji Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika čestitke povodom uskršnjih blagdana uputili su župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Andro Vlahušić.

Njihove čestitke donosimo u cijelosti:

– Poštovani žitelji Dubrovačko-neretvanske županije,
najveći kršćanski blagdan je pred nama. Uskrs je simbol vjere, blagdan iskupljenja, dan svjetla. Uskrs je ujedno i blagdan koji više nego ijedan drugi vjernicima vraća vjeru u bolje sutra. Uskrs nam pokazuje da nakon vremena kajanja i odricanja, vremena pokore, dolazi vrijeme za sreću i slavlje.

Stoga od srca želim da vam s korizmom završi i vrijeme odricanja te da ove blagdanske dane provedete u radosti i veselju, s Vašim obiteljima i sa svojim najbližima. Neka Vam radost uskrsnuća vrati vjeru u život, i neka to bude život dostojan čovjeka. Sretan i blagoslovljen Uskrs! – čestitka je župana Nikole Dobroslavića.
 
Poštovane Dubrovkinje i Dubrovčani, pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, simbol vječne pobjede dobra nad zlom. Uskrs je blagdan koji donosi optimizam i veselje, a slaveći Uskrs slavimo nadu i vjeru u božansku snagu iskupljenja.

Proslavite uskršnje blagdane u društvu svojih najdražih, a neka vaše domove ispuni radost, ljubav i razumijevanje. Svima koji slaveći iščekujete Kristovo uskrsnuće, u ime Grada Dubrovnika, svih svojih suradnika i svoje osobno, želim sretan i  blagoslovljen  Uskrs – čestitao je gradonačelnik Andro Vlahušić.

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist