Grad

USKRS U DUBROVNIKU Odličan početak sezone

USKRS U DUBROVNIKU Odličan početak sezone

U Dubrovniku je trenutno nešto više od 5500 gostiju što je na razini lanjskih rezultata, a od početka godine do Velike subote otvareno je više od 52 tisuće dolazaka i gotovo 138tisuća noćenja, izvijestili su iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.
”Rezultati turističkog prometa za ovogodišnji raniji Uskrs u skladu su s očekivanjima dubrovačkih turističkih djelatnika. U hotelima, privatnom smještaju i drugim kapacitetima u Dubrovniku je trenutno 5551 gostiju što je na razini prošlogodšnjih ostvarenja i s obzirom na datum Uskrsa , potvrda je popularnosti Dubrovnika”, istaknuli su iz Turističke zajednice odakle napominju kako su najbrojniji turisti iz Španjolske, a potom slijede gosti iz Hrvatske, Albanije, BiH, Njemačke, SAD-a, Grčke, Japana, Ujedinjenog Kraljevstva, Koreje.
Od Uskrsnog vikenda na snazi je i ljetni red letenja, a otvoreni su svi dubrovački hoteli, restorani, trgovine, poručili su iz TZ-a.
Ustvrdili su i kako je turistička godina za Dubrovnik započela sjajno, a od početka godine do 26.ožujka, odnosno Velike subote u Dubrovniku je ostvareno 55 222 dolazaka i 137 628 noćenja. U dolascima prednjače gosti iz Hrvatske, Njemačke, BIH, Koreje, SAD-a.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist