Natrag
19.4.2019 02:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Uskoro sanacija cijevi

14.2.2012 @ 10:53 Ana Prohaska Aktualno
2;2

Podijelite:

Pored Onofijeve fontane u povijesnoj jezgri Dubrovnika, mnogi prolaznici mogli su jutros uočiti poplavu nastalu zbog izljevanja vode iz obližnjeg šahta. 

Poslovođa u Vodovodu Ivan Čorić rekao nam je kao je uzrok izlljevanja puknuće vodovodne cijevi  te kako je upravo u tijeku ispuštanje vode, nakon čega će se u roku od sat vremena sanirati nastalo puknuće. 
Iako nije znao o čemu je riječ, s obzirom da je cijelo jutro na sastancima,  direktor Vodovoda Pero Mišković, istaknuo je kako je kanalizacija ispod Straduna u izuzetno lošem stanju.
– Kanal je 90 posto začepljen, u dijelu gdje nije stavljena cijev,  gotovo je zabetoniran – istaknuo je Mišković dodavši kako je Vodovod u pregovorima sa Svjetskom bankom kako bi se taj problem riješio:
– Imamo obećanje od Svjetske banke da će se na tome raditi. Očekujemo skore razgovore na tu temu. Naime, tada ćemo trebati podizat ploče, demontirat Stradun i očistit kanala- zaključuje Mišković. 
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana