DuList IN

Uskoro revija naše Andree Zvono!

Uskoro revija naše Andree Zvono!

U subotu 21. srpnja u 10 sati u Restaurant-caffe Baru Magellan održat će se završne pripreme za predstojeći Fashion Show ~ Andrea Zvono ~.

Manekenke i curice koje će nositi reviju odradit će završne probe hoda i koreografiju, a vrijedi napomenuti kako će curicama u starosti od 5 do 14 godinama to biti prvi modni koraci.

Radit će im se frizure i šminka za sve modele, a odjeća koju će manekenke nositi u subotu se neće moći vidjeti, jer još uvijek traje izrada.

Podsjetimo, revija Fashion Show ~ Andrea Zvono ~ održat će se u nedjelju, 29. srpnja u 21 sat u Eastwest Banje Beach Clubu. Voditeljica programa bit će Nila Miličić-Vukosavić.

Modna revija zamišljena je kao predstavljanje novih kreacija za ljeto 2012. godine. Ukupno će se održati tri izlaska modela, od casual do svečanog look-a. Prvi izlazak će biti na temu ‘vesela zvona’, drugi na temu ‘sweet girl’, a treći izlazak će svakako prikazati Andreino viđenje žene – ‘beautiful lady’.

Fani Stipković je zaštitno lice cijele kolekcije, a reviju će nositi dubrovačke manekenke, uz njih i curice. Uz Fani, kao glavna gošća najaviljena je Sanja Duggan.

Za izgled je zadužen frizerski salon Doris, a za makeup Marija. Glavni Fotografi  na reviji bit će Marko Mujan i Nikša Lučić.

Jedan od medijskih pokrovitelja je i dubrovački tjednik DuList, čija je Andrea stalna suradnica.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist