Natrag
17.2.2019 21:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Uskoro regionalna sveučilišna košarkaška liga

22.12.2013 @ 11:20 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Hrvatski akademski sportski savez i Sveučilišni športski savez Dubrovnik bili su u subotu, 21. prosinca, domaćini sastanku radne skupine za razvoj akademskog sporta u regiji.

Visoki predstavnici ministarstava Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne gore, Slovenije i Srbije, uz nazočnost predstavnika Grada, Dubrovačko-neretvanske županije i Sveučilišta u Dubrovniku, raspravljali su o mogućnostima suradnje u području studentskog sporta s posebnim naglaskom na regionalnu sveučilišnu košarkašku ligu koja kreće u veljači 2014.
 
Također, riječi je bilo i o Europskim sveučilišnim igrama, tzv. Europskoj univerzijadi koja će se 2016. održati u Zagrebu i Rijeci. Zrinko Čustonja, predsjednik Hrvatskog akademskog sportskog saveza iznio je niz projekata na kojima se radi u Hrvatskoj te napomenuo da vjeruje da Europska univerzijada može biti platforma za razvoj sveučilišnog sporta u regiji.
 
Na kraju, Haris Pavletić, dopredsjednik Hrvatskog akademskog sportskog najavio je Ministarsku konferenciju na temu 'Razvoj akademskog sporta u regiji' koja ce se održati u Rijeci od 16. do 18. siječnja 2014.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana