Vaše vijesti

USKO, ALI MOŽE I UŽE ‘Postavili su reklamni kašun i dodatno ‘suzili’ Ulicu branitelja’

Evo primjera kako Grad uskih ulica i trotoara iste može i zna učiniti još užima – istaknuo je jedan naš sugrađanin koji je priložio fotografiju iz Ulice branitelja koja je i inače jedna od najužih dionica, a na kojoj je ‘osvanuo’, kako ističe, reklamni ‘kašun’.

-U Ulici branitelja Dubrovnika, malo poviše Sveučilišta, na jednom od najužih trotoara u Dubrovniku, a u pred korona vremenu i najprometniji – izgubio je veliki postotak svoje širine (pardon: uskoće) ugradnjom kašuna za reklame i obavijesti. Tko ne vjeruje, neka uzme metar u špag pa na noge iz Grada do Boninova. Ma bravo meštri, nema vas gdje ne dođete! – poručio je naš sugrađanin.

Podsjetimo, publicitet s oglasima oduvijek se nalazi na ovoj poziciji, međutim, do sada je bila riječ samo o tankom panou ili ploči, dok je sada, kao i na većini ostalih lokacija u gradu, postavljen ostakljeni ormarić unutar kojeg se sada lijepe plakati i obavijesti.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

‘NAGRADNO OTIMANJE’ Mislio sam da sam artikle u Studenca kupio na akciji, ali onda me šokirao račun

Dulist

VIDEO A poslije kiše dolazi – duga…

Dulist

Nije nas zaobišao strašan neverin, stiže nam video iz Korčule

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija