Aktualno

Uršić imenovan direktorom Boninova

Danas je održana skupština Boninova na kojoj je  potvrđeno imenovanje Zlatka Uršića za direktora.

No novinari, koji nisu mogli ući u Gradsku vijećnicu za vrijeme trajanja svih triju skupština gradskih poduzeća, danas nisu mogli dobiti ni izjavu od novog direktora. Naime, nakon što su pokušali ući u Gradsku vijećnicu ne bi li dobili izjave, zaštitar ih je uputio da napuste zgradu osim ako ne idu na konferenciju za novinare u Luži koju je održao gradonačelnik Vlahušić i direktorica TZ-a Romana Vlašić.
Za komentar Skupštine u Boninovu tako smo ostali uskraćeni.

Naime, Skupština Boninova je doznajemo ponovljena zbog nepravilnosti nakon što je bivšoj direktorici Mariti Kisić Kamić istekao ugovor, jer je novom direktoru Ursiću za pola rujna isplaćena neto plaća od oko 19 tisuća kuna, što je znatno više od plaća koje imaju direktori ostalih komunalnih poduzeća.

Ni gradonačelnik Vlahušić koji je izgleda ponovno nešto potpisao ne pročitavši sadržaj potpisanog, a ovoga puta riječ je o Ursićevom ugovoru o radu, nije bio voljan komentirati smjene i imenovanja u dubrovačkim komunalnim poduzećima.

Pročitajte još

PRAVI SPECIJALITETI Evo što vas očekuje u nastavku Good Food Festivala

Dulist

Uz OTP banku do besplatne godišnje pretplate za VK Jug AO

Dulist

ZLONAMJERAN SOFTWARE Lažirana adresa elektroničke pošte Porezne uprave

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija