Kultura

Urnebesna komedija u Teatru

Urnebesna komedija u Teatru

Vodimo vas na urnebesnu komediju „Ministar pokvarenjak“ koja u Kazalištu Marina Držića igra ovog petka i subote s početkom u 19:30 sati. Osvojite po 2 ulaznice za svaku izvedbu.

 

Sve što trebate uraditi je poslati e-mail s naznakom „Hoću karte za Ministra pokvarenjaka“ na info@dulist.hr s vašim podacima (ime i prezime i br. telefona ili mobitela) i naznačiti želite li 2 ulaznice za petak ili za subotu. Najbrži pošiljatelji maila bit će nagrađeni!

Podsjetimo, ova komedija je zaključila prošlu sezonu Kazališta Marina Držića, a ponovno se pokazala dobitnom kombinacija redatelja Sulejmana Kupusovića i engleskog autora Raya Cooneya. „Ministar pokvarenjak“ još jedan je vodvilj koji se gleda u dahu i čudu, s visokim ritmom izmjena scena i obiljem smijeha.
Preljub britanskog ministra u hotelskoj sobi s tajnicom, pretvara se u koloplet laži iz kojega se nemoguće rasplesti, a sve njegove beskrupulozne pokušaje da se iz ove situacije izvuče bez ljage i medijske pompe, pa makar pritom povukao na dno sve ostale, prati pretenciozna niska prizora koji se nižu velikom brzinom i s neočekivanim izmjenama situacije. Kako se ministar u predstavi ne libi upotrijebiti sva raspoloživa sredstva u ostvarenju svog cilja, makar pritom preselio „mrtvaca“ u ormar ili susjednu sobu, tako se i redatelj nije libio zaroniti u scenska pretjerivanja, koketirati na granici ukusa i ovu predstavu ponuditi kao jedan žestoki i brzi kazališni vodvilj – laku zabavnu za ulazak u ljetno vrijeme odmora i „žetve“. Britki šaljivi dijalozi, prizori koji gegom i scenskim pokretom izazivaju publiku, ponudili su pregršt smijeha i zabave.

U predstavi igraju: Zdeslav Čotić, Branimir Vidić – Flika, Glorija Šoletić, Helena Kovačić, Hrvoje Sebastijan, Marin Tudor, Edi Jertec, Izmira Brautović, Mirej Stanić i Emerson de Souza Cruz.
 

Informacije i rezervacije na tel. 312 088

 

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist