Grad

Uređuje se sportsko i dječje igralište u Sustjepanu

Započela je obnova sportskog terena i dječjeg igrališta u Sustjepanu. Obnova se odvija u sklopu aktivnosti investicijskog održavanja dječjih i sportskih igrališta koje putem ugovornog izvođača, tvrtke Tehnogradnja d.o.o., provodi Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika.

Radovi obnove igrališta uključuju skidanje starog žičanog pletiva na ogradnoj konstrukciji, popravke i bojanje ograde, postavljanje novog žičanog pletiva i ojačanje mreže iza golova, betonsko ojačanje temeljnog zida ograde na sjeveroistočnom dijelu te bojanje zidova i tribina. Popravit će se i obojati sva sportska oprema (koševi i golovi) uz postavljanje novih mrežica, a na tribinama će se izraditi zaštitna ograda visine jednog metra.

Mještani Sustjepana također dobrovoljno sudjeluju u radovima i to košnjom zaraslog bilja i korova na sportskom terenu, a nakon završetka gore navedenih radova preko Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima asfaltirat će se čitavi teren. Radovi obnove dječjeg igrališta uključuju popravak i učvršćivanje sprava, zamjenu letvica na ogradi igrališta, izradu betonskih temelja i postavljanje anti stres gumene podloge kod tobogana.

Investicija na sportskom terenu ukupno je vrijedna 130.218,38 kuna, a na dječjem igralištu 4.770,63 kuna, sve s PDV-om. Nakon završetka radova u Sustjepanu započet će radovi obnove sportskog terena Zaton – Soline, a u tijeku je završetak radova i na dječjem igralištu Lopud. Nedavno su obavljeni manji popravci opreme na sportskim terenima OŠ Lapad te na dva igrališta u Novoj Mokošici, u Ulici Marina Kneževića i u Našem domu.

Pročitajte još

VIŠE JE SCENARIJA, ALI… Hoćemo li i ove godine imati Zimski festival?

Dulist

PLOVIDBENI RED OD PONEDJELJKA Zadnji brod s Lokruma u 18 sati

Dulist

‘ZELENA ČISTKA’ Iz podmorja Lokruma izvađeno preko 80 kilograma otpada!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija