Natječaji

URED DRŽAVNE UPRAVE Oglas za prodaju rabljenog vozila

OGLAS za prodaju rabljenog vozila

Predmet prodaje je službeno vozilo Ureda državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i to:

Vrsta i marka vozila: Opel Vectra
Broj sjed. mjesta: 5
Registarska oznaka i datum isteka: DU 701 DI, 13.5.2020.
God. proizvodnje: 2006.
Boja: srebrena
Snaga motora u kw/vrsta goriva: 88 / diesel
Radna zapremina motora u cm3: 1910
Masa praznog vozila u kg: 1503
Ukupno km: 125.500
Teh.ispravnost: ispravan
Procijenjena vrijednost vozila u kn: 27.809,00

Vozilo se može pogledati radnim danom od 8 do 16 sati u prostorima Auto Dubrovnika d.d. na adresi
Od Sv. Mihajla 3, Dubrovnik (radi pregleda vozila javiti se na mobitel 099 313 85 99)

Uvjeti prodaje

Prodaja se obavlja po načelu ‘viđeno – kupljeno’ što isključuje sve naknadne prigovore kupaca. Prodaja rabljenih vozila obaviti će se prikupljanjem pisanih ponuda koja osim ponuđene cijene i kontakt podataka (telefon, e-mail, i adresa) sadrži:

• za fizičke osobe – presliku osobne iskaznice ponuditelja

• za pravne osobe – presliku rješenja o upisu u sudski registar, presliku osobne iskaznice osobe ovlaštene za zastupanje.

Pored ugovorene cijene kupac snosi sve ostale troškove, uključujući troškove ovjere, poreze i davanja na vozilo. Prodavatelj nije odgovoran ponuditeljima za eventualne troškove vezane uz sudjelovanje na natječaju. Ponuditelji mogu ponuditi i nižu cijenu od procijenjene. Ured državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji zaključiti će ugovor o kupoprodaji vozila s onim ponuditeljem koji ponudi najvišu cijenu. Ako dva ponuditelja ponude istu cijenu, najpovoljnija ponuda smatrat će se ona koja je ranije zaprimljena.

Kupac je obavezan zaključiti ugovor o kupoprodaji s Uredom državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji najkasnije u roku od tri dana od dana dostave obavijesti o prihvaćanju ponude.
Pisane ponude dostavljaju se poštom preporučeno, ili neposredno u pisarnicu, na adresu Ured državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Vukovarska 16, 20000 Dubrovnik, u zatvorenoj omotnici s naznakom ‘PONUDA – NE OTVARAJ’.

Otvaranje ponuda obaviti će imenovano Povjerenstvo dana 1.8.2019. godine – u 11 sati na adresi Vukovarska 16, Dubrovnik.

Pročitajte još

ALFAPLAN Natječaj za radno mjesto-referent skladišta

Dulist

NAŠA BAŠTINA Obavijest o davanju u zakup poslovnih prostora

Dulist

Natječaj za izbor Glavnog tajnika/cu Dubrovačkog saveza športova

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija