Natječaji

URED DRŽAVNE UPRAVE Oglas za prodaju rabljenog vozila

OGLAS za prodaju rabljenog vozila

Predmet prodaje je službeno vozilo Ureda državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i to:

Vrsta i marka vozila: Opel Vectra
Broj sjed. mjesta: 5
Registarska oznaka i datum isteka: DU 701 DI, 13.5.2020.
God. proizvodnje: 2006.
Boja: srebrena
Snaga motora u kw/vrsta goriva: 88 / diesel
Radna zapremina motora u cm3: 1910
Masa praznog vozila u kg: 1503
Ukupno km: 125.500
Teh.ispravnost: ispravan
Procijenjena vrijednost vozila u kn: 27.809,00

Vozilo se može pogledati radnim danom od 8 do 16 sati u prostorima Auto Dubrovnika d.d. na adresi
Od Sv. Mihajla 3, Dubrovnik (radi pregleda vozila javiti se na mobitel 099 313 85 99)

Uvjeti prodaje

Prodaja se obavlja po načelu ‘viđeno – kupljeno’ što isključuje sve naknadne prigovore kupaca. Prodaja rabljenih vozila obaviti će se prikupljanjem pisanih ponuda koja osim ponuđene cijene i kontakt podataka (telefon, e-mail, i adresa) sadrži:

• za fizičke osobe – presliku osobne iskaznice ponuditelja

• za pravne osobe – presliku rješenja o upisu u sudski registar, presliku osobne iskaznice osobe ovlaštene za zastupanje.

Pored ugovorene cijene kupac snosi sve ostale troškove, uključujući troškove ovjere, poreze i davanja na vozilo. Prodavatelj nije odgovoran ponuditeljima za eventualne troškove vezane uz sudjelovanje na natječaju. Ponuditelji mogu ponuditi i nižu cijenu od procijenjene. Ured državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji zaključiti će ugovor o kupoprodaji vozila s onim ponuditeljem koji ponudi najvišu cijenu. Ako dva ponuditelja ponude istu cijenu, najpovoljnija ponuda smatrat će se ona koja je ranije zaprimljena.

Kupac je obavezan zaključiti ugovor o kupoprodaji s Uredom državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji najkasnije u roku od tri dana od dana dostave obavijesti o prihvaćanju ponude.
Pisane ponude dostavljaju se poštom preporučeno, ili neposredno u pisarnicu, na adresu Ured državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Vukovarska 16, 20000 Dubrovnik, u zatvorenoj omotnici s naznakom ‘PONUDA – NE OTVARAJ’.

Otvaranje ponuda obaviti će imenovano Povjerenstvo dana 1.8.2019. godine – u 11 sati na adresi Vukovarska 16, Dubrovnik.

Pročitajte još

JAVNI NATJEČAJ Županijska Lučka uprava Korčula traži novog ravnatelja

Dulist

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnine

Dulist

ADRIATIC OSIGURANJE Natječaj za koordinatora prodaje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija