Aktualno

UPRAVNO VIJEĆE BOLNICE ODLUČILO Mariju Bekiću jednoglasna potpora za novi mandat

UPRAVNO VIJEĆE BOLNICE ODLUČILO Mariju Bekiću jednoglasna potpora za novi mandat

Upravno vijeće Opće bolnice Dubrovnik jednoglasno je donijelo odluku o izboru doc.prim.dr. sc. Marija Bekića za novi četverogodišnji mandat na čelu bolnice. Kako ističe Želimir Bosnić, predsjednik Upravnog vijeća, dr. Bekić jedini se javio na raspisani natječaj, što, mišljenja je Bosnić, pokazuje kako to i nije baš privlačno mjesto.

-U raspravi smo se osvrnuli na njegov prethodni mandat i gladajući plan razvoja dubrovačke bolnice u iduće četiri godine jednoglasno smo donijeli odluku da nastavi svoj rad na toj funkciji – ističe nam Bosnić te naglašava kako je docent Marijo Bekić u protekle četiri godine dosta doprinio kvaliteti rada u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Kad je riječ o proteklom mandatu, završen je Objedinjeni hitni bolnički prijem, uspostavljen je sustav obveznih standarda kvalitete zdravstvene zaštite, dok tijekom turističke sezone djeluje hitni helikopterski transport kako bi svi stanovnici i posjetitelji imali pravovremen pristup bolnici. Želimir Bosnić osvrnuo se i na plan razvoja bolnice u iduće četiri godine, a tu je posebno istaknuo uređenje šestog kata objekta D za smještaj gostujućih liječnika, ali i uređenje senzoričkog parka za djecu s teškoćama u razvoju, terapijskog bazena, dnevne bolnice u Metkoviću… Spomenuo je i razvoj Opće bolnice Dubrovnik i dovođenje na razinu kliničke bolnice.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1895. Rođen slikar Ignjat Job

Dulist

CAVTATSKI UČENICI U KUĆI BUKOVAC Izrađivali uskršnje čestitke

Dulist

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist