Sport

Uprava Squarea prihvatila Gvozdenovu ostavku

Uprava Squarea prihvatila Gvozdenovu ostavku

Na sinoćnjem izvanrednom sastanku uprave MNK Squarea jednoglasno je prihvaćena ostavka Ivice Gvozdena na mjestu prvog trenera momčadi. Gvozden je ostavku podnio nakon subotnjeg domaćeg poraza Squarea od Vrgorca.

– Uprava je neizmjerno zahvalna na svemu što je Gvozden u proteklih 5 godina napravio za MNK Square kao trener i kao jedna od ključnih osoba Kluba. Ivica Gvozden i njegov stručni team stvorili su mladu i perspektivnu momčad koja je zasigurno dobar temelj za svjetliju budućnost MNK Squarea – stoji u priopćenju uprave kluba.

Uprava je ujedno odlučila kako će do kraja prvog dijela prvenstva treniranje i brigu o prvoj momčadi preuzeti dosadašnji pomoćni trener Mato Cvjetković. Ivica Gvozden će nastaviti s radom u Klubu kao novi član uprave. Novi član uprave Kluba je i Ante Krstanović, dok je Pero Matić istupio iz uprave iz osobnih razloga.

– Analiziran je i tijek dosadašnjeg natjecanja u prvenstvu Hrvatske  i konstatirano je da i pored nekoliko lošijih rezultata u posljednje vrijeme broj osvojenih bodova i pozicija na prvenstvenoj ljestvici zadovoljava želje i ambicije Kluba, iako smo svjesni da nam predstoji težak put do kraja natjecanja – stoji u priopćenju.

– Ovim putem igrači i Uprava Kluba se zahvaljuju svim navijačima i simpatizerima koji prate, bodre i ustrajno navijaju za naš Klub. Ta potpora nam puno znači i igrati pred popunjenim tribinama praznik je sporta i malog nogometa, nastavit ćemo davati sve od sebe i uvjereni smo da će doći bolje igre i bolji rezultati – zaključuje se u prioćenju uprave MNK Squarea.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist