PolitikaŽupanija

Upoznajte Doris Mišić iz župske KLGB ‘Pametnom dosta’

Doris Misic KLGB Pametnom dosta

Na jučer održanoj sjednici Kandidacijske Liste Grupe Birača nositelja Marka Miloslavića u Župi, jednoglasnom odlukom za kandidatkinju za zamjenicu načelnika Općine Župa dubrovačka izabrana je Doris Mišić.

Doris Mišić rođena je u Župi Dubrovačkoj 14. lipnja 1982. godine. Nakon završetka jezične gimnazije, završava viši studij Poslovne Ekonomije pri Sveučilištu u Dubrovniku. Nakon studija radi kao recepcioner u hotelima Iberostar u Cavtatu. 2005. godine nastavlja karijeru u Hotelu Hilton Imperial Dubrovnik. U to vrijeme prvom međunarodnom hotelskom lancu. Zbog svojih izvrsnih organizacijskih i stručnih sposobnosti vec sljedeće godine postaje šef recepcije u dobi od 24 godine. I dalje napreduje kroz Hilton, postaje Accommodation Manager te zatim operativni direktor te je na tom radnom mjestu do danas. Strast joj je, kažu iz KLGB ‘Pametnom dosta’, borba protiv diskriminacije djece sa poteškoćama u razvoju, inkluzija u predškolske i školske ustanove, zapošljavanje istih te poticanje prihvaćanja različitosti u sredini u kojoj živi, a evo što su još o njoj zapisali:

Doris je mama četvero godišnje djevojčice koja vjeruje da žitelji Župe skupa mogu napraviti puno i učiniti naše mjesto boljim, ljepšim i inkluzivijim za sve ljude. Doris je u članovima tima ove nezavisne liste prepoznala mlade, otvorene i hrabre ljude koji žele bolju Župu kao i ona. Dolazi iz turizma te ćemo Vas ovom prilikom osim predstavljanja naše kandidatkinje za zamjenicu načelnika, informirati o aktivnostima razvoja turizma u Župi iz našeg programa.

Osnovni izvor prihoda za većinu kućanstava u Župi je izravno ili neizravno turizam. Turizam kao gospodarska i društvena djelatnost ključ je razvoja općine. Turistička zajednica Općine Župa dubrovačka ima veliku odgovornost biti glavni pokretač i centralno mijesto razvoja turizma.

Župa dubrovačka zahvaljujuči svojoj blizini Dubrovniku i svojim prirodnim bogatsvima ima priliku biti mjesto u kojoj turizam živi cijelu godinu.

Da bi TZ Općine postala najsnažniji kotač razvoja turizma u općini, KLGB ‘Pametnom dosta’ predlaže sljedeće mjere:

 – Donošenje dugoročne strategije razvoja turizma  Župe dubrovačke

 – Definiranje jasnog brenda Župe dubrovačke kojim bi se bolje iskoristila neposredna blizina Dubrovnika i njegov turistički značaj,

 – Umjesto dosadašnjeg “Župskog ljeta” nužno je razviti cjelogodišnji program s ciljem produljenja visoke sezone te razviti zimski program događanja i aktivnosti

 – Uređenje Zavičajnog Muzeja u Mandaljeni, koji bi na jednom mjestu okupio kulturnu baštinu Župskoga kraja

 – Plasman privatnog smještaja kroz brand Župe i zaštita privatnih iznajmljivača.
Sa štovanjem,
KLGB nositelja Marka Miloslavića

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist