Grad

‘UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU’ Odazovite se besplatnom vođenju Gradom

Projekt Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske ‘Upoznaj svoju zemlju’, besplatno vođenje koji se provodi u više od 30 gradova, dar građanima povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske održat će se i u Dubrovniku, dana 13. siječnja 2019. u 12.00 sati.

Sudjelovanje Društva turističkih vodiča Dubrovnik posvećeno je prvenstveno svim ljudima koji su doselili u Dubrovnik živiti i raditi, sezoncima u turizmu, ljudima iz okolnih i dalekih država, kako bi im zaželjeli dobrodošlicu, prenijeli svoju ljubav prema Gradu i znanje o njegovoj baštini. Sve sugrađanke i sugrađani, svih uzrasta su dobrodošli. Želja je da odaziv za ovo prigodno razgledanje Grada bude što veći iz svih krajeva naše županije.

DTVD koristi i ovu priliku kako bi ukazao na važnost vodičkog zvanja u komuniciranju baštinskih vrijednosti i dubrovačkog duha. Vodička tura kreće s Pila i svi su dobrodošli!

Pročitajte još

Igralište na Lopudu konačno sigurno za dječju igru

Dulist

Zbog predstave nema ulaska na parkirališta oko Parka Gradac

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija