Grad

Upisi djece u prvi razred obustavljeni do 4. svibnja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine obustavilo je sve aktivnosti vezane uz upis djece u I. razred osnovne škole. Osnovne škole i zdravstvene ustanove neće do 4. svibnja 2020. godine provoditi postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece radi upisa u prvi razred osnovne škole. Odluka Ministarstva, potvrdili su nam iz županijskog kriznog stožera, odnosi se na sve županije pa tako i na Dubrovačko-neretvansku županiju.

-Upisi u I. razred osnovne škole za školsku godinu 2020./2021. provest će se nakon završetka provedbe postupaka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u I. razred osnovne škole prema već utvrđenom ili novom rasporedu kojeg će utvrditi nadležna tijela u županiji, odnosno Gradu Zagrebu temeljem dogovor s osnovnim školama te će o tome obavijestiti roditelje. U skladu s rokovima iz upute o radu povjerenstava za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta usklađuje se i odobravanje pomoćnika u nastavi – istaknuto je u obavijesti Ministarstva. Sva pitanja vezana za upis djece u prvi razred te za onlin nastavu možete provjeriti ovdje.

Pročitajte još

U županiji sedam novih slučajeva, u Hrvatskoj 204, dvije osobe preminule

Dulist

Objavljen poziv za natječaj za program zapošljavanja žena iz ranjivih skupina

Dulist

ZDRAVSTVENI NADSTANDARD Grad nastavlja financirati rad liječnice na Kalamoti i elafitski punkt hitne medicine

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija