Aktualno

UOČI HODA ZA ŽENE Druženje s organizatorima Women’s Bank Walk-a

UOČI HODA ZA ŽENE Druženje s organizatorima Women's Bank Walk-a

Uoči simboličkog hoda za žene, Women’s Bank Walk-a, koji se održava u nedjelju, 15. rujna u 18 sati ispred Sponze, organizatori i sudionici ove su se subote susreli u Uvali Lapad na međusobnom druženju.

Druženju su prisustvovali brojni blogeri iz deset različitih zemalja koji će popratiti i sam događaj te lokalni mediji.
Svojevrsne domaćice bile su Reeta Meriläinen, bivša predsjednica upravljačke skupine Women’s Bank-a, te prva sportska novinarska u Finskoj i bivša glavna urednica najvećih finskih novina Helsingin Sanomat, Rosa Vanhanen, konzulica u finskom veleposlanstvu u Zagrebu te Victoria Ogresta, organizatorica događaja u Dubrovnika. Inače, Reeta će otvoriti ovogodišnji Women’s Bank Walk. Rosa Vanhanen u Zagreb je došla prije godinu dana iz Teherana, ali je 20 godina zaposlena u Ministarstvu vanjskih poslova. Većinu vremena radila je u raznim veleposlanstvima širom svijeta.

Inače, ovaj je događaj namijenjen sakupljanju sredstava za poboljšanje kvalitete života žena u nerazvijenim zemljama u smislu obrazovanja i usavršavanja znanja. Sudionicima će se tijekom simbolične šetnje Stradunom dijeliti kartice s podacima za uplatu donacija te će se svi koji žele moći pridružiti hodu.

Kako je izgledalo druženje u Uvali pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist