Aktualno

UNATOČ KIŠI Publika s Alanom Hržicom uglas pjevala duhovne pjesme

Treći put u adventskom vremenu na Stradunu u Dubrovniku, na pozornici ispred Luže, održan je koncert duhovne glazbe. Na koncertu održanom u petak nastupio je Alan Hržica i bend. 

Unatoč promjenjivom kišnom vremenu, pjevale su se poznate duhovne pjesme ‘Srce predajem ti’, ‘Ime ti je Sveti’, ‘Svake slave dostojan’, ‘Dijete ponizno’, ali i one novije poput ‘Ti si Onaj koji voli’ i druge pjesme.

Koncert je imao i svoju humanitarnu dimenziju ostvarenu u suradnji s Caritasom Dubrovačke biskupije. Za tri potrebne obitelji iz grada prikupilo se 13 tisuća kuna.

Koncert je organizirala Katolička molitvena zajednica ‘Effatha’ iz Dubrovnika uz potporu Dubrovačkog zimskog festivala te u suradnji s molitvenom zajednicom Srca Isusova iz Zagreba, čiji su izvođači članovi, te Katoličkim klubom mladih iz Dubrovnika

Izvor: Dubrovačka biskupija/Fotografije: Dubrovački zimski festival

Pročitajte još

U Dubrovnik dva slučaja oboljelih od gripe

Dulist

Kreću pripreme za državnu maturu pod vodstvom profesorice Mirjane Žeravice

Dulist

POSJETILI SMO OBITELJI FESTANJULA ‘Festanjulska čast nagrada je za sve dobro u životu učinjeno’

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija