Aktualno

UNATOČ KIŠI Publika s Alanom Hržicom uglas pjevala duhovne pjesme

Treći put u adventskom vremenu na Stradunu u Dubrovniku, na pozornici ispred Luže, održan je koncert duhovne glazbe. Na koncertu održanom u petak nastupio je Alan Hržica i bend. 

Unatoč promjenjivom kišnom vremenu, pjevale su se poznate duhovne pjesme ‘Srce predajem ti’, ‘Ime ti je Sveti’, ‘Svake slave dostojan’, ‘Dijete ponizno’, ali i one novije poput ‘Ti si Onaj koji voli’ i druge pjesme.

Koncert je imao i svoju humanitarnu dimenziju ostvarenu u suradnji s Caritasom Dubrovačke biskupije. Za tri potrebne obitelji iz grada prikupilo se 13 tisuća kuna.

Koncert je organizirala Katolička molitvena zajednica ‘Effatha’ iz Dubrovnika uz potporu Dubrovačkog zimskog festivala te u suradnji s molitvenom zajednicom Srca Isusova iz Zagreba, čiji su izvođači članovi, te Katoličkim klubom mladih iz Dubrovnika

Izvor: Dubrovačka biskupija/Fotografije: Dubrovački zimski festival

Pročitajte još

NE IZLAZITE AKO NE MORATE Orkansko jugo, udari i do 145km na sat!

Dulist.hr

DONOSIMO RASPORED CISTERNI Evo gdje sve voda nije za piće

Dulist

UTORAK UZ OLUJNO JUGO Za dubrovačko područje izdano upozorenje!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija