Natrag
17.2.2019 04:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Umjesto frizerskog salona, na Stradunu galerija!?

5.5.2013 @ 8:50 Dulist Aktualno
2;2

Podijelite:

U frizerskom salonu Marine Sršen na Stradunu, na adresi Placa 15, osvanule su slike.

Iako na vratima još uvijek piše kako je riječ o frizerskom salonu. Čini se kako bi tu mogla proraditi galerija.

Uz slike, kroz vrata i dalje se nadziru elementi frizerskog salonu, stol i stolica te sušilo.

– A navečer jedan čovjek sjedi i prodaje slike. Kako je to moguće kad nije došlo do prenamjene prostora – rekla nam je jedna gospođa.

Podsjetimo, radi se o prostoru u vlasništvu Zaklade Blaga djela, koja je kada je raspisala natječaj uvjetovala da tu bude brijački odnosno frizerski obrt. Marina Sršen dala je najbolju ponudu 2010., na rok od 5 godina.

– Vlasnica nije otkazala najam, niti smo raspisali novi natječaj, ni mijenjali prenamjenu. Ne znam što se događa – rekao nam je Nikola Obuljen, upravitelj Zaklade koji je kada smo ga kontaktirali bio u Zagrebu. Dodao je kako ne namjeravaju promijeniti prenamjenu prostora.

– To nismo nikome učinili. Namjena toga prostora je brijački obrt i to će i ostati – dodao je. No, ukoliko Marina Sršen otkaže najam, taj bi poslovni prostor mogao ostati prazan jer Zaklada već mjesecima nema Upravno vijeće.

– Vezane su nam ruke dok se stvar ne riješi. Jedino sam ja upravitelj, no ja ne mogu raspisati natječaj, moram čekati Upravno vijeće, a to ovisi o Upravnom sudu u Splitu. Naime, podnijeli smo 10 tužbi protiv Grada Dubrovnika i dvije protiv Ministarstva-zaključio je Obuljen. 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana