Aktualno

Uljepšajmo Božić župskoj obitelji Laco!

Uljepšajmo Božić župskoj obitelji Laco!

Budući da je predbožićno vrijeme, vrijeme darivanja, veselja i ljubavi Mazda Team Croatia, Autoklub Župa dubrovačka i Autoklub Dubrovnik u suradnji sa KOGO steak house ponovno se okupljaju kako bi i ove godine uljepšali nečiji Božić. Ove godine su se odlučili za jednu tužnu priču obitelji Laco iz Župe dubrovačke.

Suprug i otac dvogodišnjeg dječaka Vito, pretrpio je moždani udar prije godinu i pol dana te je ostao invalid. Njegova supruga ne radi (na bolovanju je) kako bi mogla brinuti o svom suprugu kojemu je potrebna cjelodnevna njega kao i dvogodišnjem sinu. Prikupljanje donacija za navedenu obitelj ove godine planira se organizirati u dva okupljanja u Župi dubrovačkoj, koje bi ponovno kao i prošle godine dostavili u stilu Djeda Božićnjaka, 20. prosinca 2019. Prvo prikupljanje je u KOGO steak house, ponedjeljak, 2. prosinca 2019., iza 17 sati gdje će biti muzika uživo uz grah i čobanac.

Drugo prikupljanje je u nedjelju 15. prosinca 2019. gdje je kao i prošle godine okupljanje na praking prostoru Pevec centra u Župi dubrovačkoj u jutarnjim satima. Mazda Team Croatia, Autoklub Župa dubrovačka i Autoklub Dubrovnik izložit će svoje automobile, trkaće automobile i kartinge AK Župa dubrovačka i AK Dubrovnik-a. Donacije koje bi se prikupljale odnosile bi se na proizvode za higijenu (higijenske maramice, šampone, papirnate ručnike, ručnike, prašak za pranje rublja, sredstva za čišćenje i sl..) kao i na neizostavne slatkiše za malenog dječaka.

Želja je ovom akcijom uljepšati obitelji Laco Božić te ih razveseliti i pomoći im u nesretnoj situaciji u kojoj su se zatekli. Također ovom gestom bi htjeli biti za primjer drugima jer živimo u svijetu koji počinje zaboravljati bitne životne vrijednosti koje nas razlikuju od drugih bića na zemlji, na empatiju, ljubav, humanost, poštivanje…

S obzirom da je Mazda Team Croatia prošle godine napravila uspješnu donatorsku akciju u Dubrovniku, ove godine se nadaju još većem odazivu i podršci te pozivaju ljude dobre volje i dobrog srca da se okupe u što većem broju!

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist