Natrag
20.2.2019 04:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ulf “Buddha” Ekberg sa suprugom uživa na Banjama

30.7.2012 @ 1:25 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Sjećate li se hitova „All that she wants“, „The sing“ ili „Cruel summer“?

Ako vam se ritmovi tih pjesama vrte u glavi, onda vam je sigurno poznat i Ulf "Buddha" Ekberg jedan od članova nekad mega popularne švedske pop/dance grupe Ace of Base.

Ulf je u društvu supruge doputovao u Dubrovnik, a nedjelju večer proveo je na Banjama u East WesT Beach Clubu. Švedska grupa Ace of Bace nije aktivna posljednjih 10-tak godina, a svoj je vrhunac slave doživjela sredinom 90-tih. Izdali su četiri studijska albuma između 1993. i 2002., koji su prodani u više od 30 milijuna primjeraka širom svijeta. Njihov debi album The Sign/Happy Nation jedan je od najprodavanijih debitantskih albuma svih vremena.

„Buddha“ je u Dubrovniku prvi put boravio pred trinaest godina i od tada mu je čest gost, a za Grad ga veže i prijateljstvo s Zoranom Vladićem vlasnikom kluba na Banjama.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana