Natrag
23.5.2018 14:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ulaznice za Igre na 200 lokacija diljem zemlje

1.7.2012 @ 15:58 Andrea Falkoni Račić Kultura

Podijelite:

Približava nam se ovogodišnje izdanje Dubrovačkih ljetnih igara. Ususret skorom Otvaranju iz Igara obavještavaju kako su ulaznice za bogat dramski, glazbeni i plesni program 63. Dubrovačkih ljetnih igara ove sezone dostupne na gotovo 200 lokacija diljem Hrvatske. 

Ulaznice se mogu, pored prodajnih ureda u Festivalskoj palači i na Stradunu od 9:00 do 23:00 sata, kupiti i u brojnim dubrovačkim hotelima i turističkim agencijama kao i u preko stotinu prodajnih mjesta diljem Hrvatske koji su u sustavu ulaznice.hr.

Igre i ove sezone stanovnicima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije omogućuju ostvarivanje popusta od 30% pri kupnji ulaznica u prodajnim uredima za sve programe u sklopu Igara. Vjernim festivalskim posjetiteljima omogućeni su i paket popusti te prilikom kupnje ulaznica za 2 dramske odnosno 3 glazbene izvedbe, ostvaruju gratis ulaznice za jedan reprizni dramski, odnosno jedan glazbeni program po izboru, pri kupnji na blagajni na Stradunu i u Festivalskoj Palači.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana