Natrag
18.2.2019 11:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ulaznice za Aklapelu u prodaji!

6.4.2012 @ 17:49 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Ulaznice za festival Aklapela od ovog petka, 06. travnja su u prodaji, a možete ih kupiti putem internet sustava www.ulaznice.hr ili na službenoj web stranici Festivala – www.aklapela.hr.

Ulaznice po cijeni od 50,00 i 70,00 kuna za pojedinačnu izvedbu ili paket ulaznica za obje večeri po cijeni od 85,00 i 120,00 kuna osim na spomenutim web stranicama možete kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima: Hotel Bellevue, Hotel Excelsior, Hotel Dubrovnik Palace, Atlas Airtours, Avansa Travel, Korkyra Info – Dubrovački Vrtovi Sunca, Korkyra Info – Poslovnica Ploče, Lea Travel d.o.o., Hotel Kazbek, Restaurant-Cafe Dubravka, Restoran Panorama – Srđ, Stradun Turistička Agencija – Poslovnica Gruž, Stradun Turistička Agencija – Poslovnica Stradun, Super Tours Travel Agency, poslovnica Tisakmedia na Brsaljama, Villa Dubrovnik.

Svi kupci koji kupe ulaznice putem interneta svojom Mastercard i Maestr karticom dobivaju 10% popusta.
Festival izvorne klapske pjesme AKLAPELA održat će se od 13. do 15. travnja u kazalištu Marina Držića, a u nedjelju, 15. travnja u crkvi sv. Dominika dominikanskog samostana na rasporedu je besplatan koncert za građane i posjetitelje Dubrovnika s početkom u podne.

Selektor festivala, maestro Joško Ćaleta, odabrao je ukupno 10 klapa, 6 muških i 4 ženske klape koje su se proteklu godinu posebno istaknule svojim pjevanjem te će na ovogodišnjoj AKLAPELI nastupiti klape Armorin, Braciera, Bunari, FA Linđo, Luka, Neverin, Pinguentum, Subrenum, Tragos i Vinčace.
Vidimo se na prvoj Aklapeli! – poručuju organizatori.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana