Aktualno

ULAZI U VLADU? Sanja Putica više nije ravnateljica Gimnazije

Sanja Putica više nije na čelu Gimnazije. Naime, dužnost je kao ravnateljica zaključila 31. prosinca prošle godine, a školski odbor imenovao je vršiteljicu dužnosti koja će obnašati ovu dužnost do raspisivanja novog natječaja.

Na pitanje je li ovo rezultat njenog ulaska u Sabor, telefonski nam je potvrdila da jest.

– Ovo je rezultat mog ‘prebacivanja’ u Sabor. Naime, smatram da bi bilo neodgovorno voditi školsku ustanovu ako niste u mogućnosti, kako pedagoški, tako i managerski, biti svakodnevno u njoj. Školi treba netko tko će ju voditi dalje na takav način – kazala je Putica, dodavši kako je zadovoljna svojim ulaskom u Parlament, ističući kako se radi o časnoj funkciji.

– Ponosna sam što sam u Saboru kao jedina osoba, predstavnica, iz naših krajeva, koja obnaša tu dužnost – dodala je.

S obzirom kako se idući tjedan formira i nova Vlada, zamolili smo je da komentira sve češće spominjanu informaciju kako bi njoj mogao pripasti resor Ministarstva socijalne politike.

– Sve će se znati do sredine idućeg tjedna. Dotad, na razini je spekulacija. MOST, Domoljubna koalicija, n čelu s mandatarom, sastavit će vjerujem Vladu od stručnih osoba. Tad će se sve znati – kazala je Putica, koja i dalje ostaje na mjestu vijećnice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

SADAŠNJI ZAKUPCI NA MUKAMA Svi gradski prostori na natječaju!?

Maria Prkut

KONAVOSKE IGRE Dupkom su bile pune Šišine dube

Dulist

VELIKI TRANSFER Stipan Đuretić novi je član HNS-a

Dulist