Natrag
16.2.2019 06:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

ULAZI U VLADU? Sanja Putica više nije ravnateljica Gimnazije

8.1.2016 @ 17:45 Dulist Aktualno / Politika

Podijelite:

Sanja Putica više nije na čelu Gimnazije. Naime, dužnost je kao ravnateljica zaključila 31. prosinca prošle godine, a školski odbor imenovao je vršiteljicu dužnosti koja će obnašati ovu dužnost do raspisivanja novog natječaja.

Na pitanje je li ovo rezultat njenog ulaska u Sabor, telefonski nam je potvrdila da jest.

– Ovo je rezultat mog ‘prebacivanja’ u Sabor. Naime, smatram da bi bilo neodgovorno voditi školsku ustanovu ako niste u mogućnosti, kako pedagoški, tako i managerski, biti svakodnevno u njoj. Školi treba netko tko će ju voditi dalje na takav način – kazala je Putica, dodavši kako je zadovoljna svojim ulaskom u Parlament, ističući kako se radi o časnoj funkciji.

– Ponosna sam što sam u Saboru kao jedina osoba, predstavnica, iz naših krajeva, koja obnaša tu dužnost – dodala je.

S obzirom kako se idući tjedan formira i nova Vlada, zamolili smo je da komentira sve češće spominjanu informaciju kako bi njoj mogao pripasti resor Ministarstva socijalne politike.

– Sve će se znati do sredine idućeg tjedna. Dotad, na razini je spekulacija. MOST, Domoljubna koalicija, n čelu s mandatarom, sastavit će vjerujem Vladu od stručnih osoba. Tad će se sve znati – kazala je Putica, koja i dalje ostaje na mjestu vijećnice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana