Natrag
25.3.2019 23:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ukrali metalna vrata i police

13.10.2011 @ 10:13 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Osnovano se sumnja da su dva muškarca u dobi od 40 i 68 godina iz skladišnog prostora jedne udruge u nekadašnjoj vojarni u Kuparima ukrali metalna vrata i police.

Naime, prema izvješću PU dubrovačko – neretvanske provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 40-godišnjak i 68-godišnjak, u vremenu od polovice srpnja do 29. rujna ove godine, iz skladišnog prostora jedne udruge smještene unutar prostora nekadašnje vojarne u Kuparima demontirali i otuđili metalna ulazna vrata te oko 40 metalnih polica koje su bile uskladištene u tom prostoru. Materijalna šteta iznosi oko 10 tisuća kuna.Protiv osumnjičenih slijedi posebno izvješće za počinjenu tešku krađu.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana